was successfully added to your cart.

Winkelmand

Ik wil je graag voorstellen aan onze nieuwe partner: Catany World!

Catany World is ervan overtuigd dat met een bewuste leefstijl en met het gebruik van hoogwaardige natuurlijke producten mensen in staat zijn hun eigen gezondheid en herstel te ondersteunen. De distibutie van onze CBD-A producten combineren we met een aantrekkelijk distributiesysteem.

De kracht van Catany World

Door de snelheid en stress in ons hedendaagse leven is ons lichaam niet meer in staat om zichzelf goed te herstellen. Catany World Capsules geven je lichaam een boost en stimuleren jouw immuunsysteem. De mix van CBDa, natuurlijke vitaminen, mineralen en omega vetzuren zijn van groot belang voor het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

Kwalitatief hoogwaardige CBD-A producten zijn zeldzaam. De meeste producten zijn vermengd met allerlei (dierlijke) vulmiddelen of oliën en hebben niet het werkzame effect van de pure CBD-A van Catany World. Catany World levert 100% natuurlijke, vegan/raw producten, zonder toevoegingen.

Nog belangrijker is de aanwezigheid van het molecuul CBD-A (ook wel Cannabidiol Acid genoemd). Dit is een molecuul dat natuurlijk in ons lichaam wordt aangemaakt, waar het een sleutelrol speelt in een aantal vitale functies en in ons immuunsysteem. Het controlesysteem in ons lichaam heet het endocannabinoïdensysteem. Dit systeem herkent de lichaamseigen stof CBD-A en neemt het gemakkelijk op. Over het algemeen bevatten CBD producten op de markt wél (een laag percentage) CBD, maar is door bewerking de juist zo werkzame stof CBD-A molecuul vernietigd.

Is het een wondermiddel of medicijn?

Nee dat is het niet, maar CBD-A kan zorgen voor verlichting bij chronische aandoeningen en pijn, het kan zorgen voor sneller spierherstel bij blessures en is ontstekingsremmend (dopingvrij). CBD-A helpt om vitaal ouder te worden.

Catany world heeft tevens producten voor huisdieren.

Neem vooral een kijkje op hun site via onze link, mocht u dan wat bestellen dan steunt u cosmicgreendragon.com:

http://catanyworld.nl/cbda/CosmicGreenDragon

Leave a Reply

Translate »