was successfully added to your cart.

Winkelmand

Jaar van de H.S.=hemelse stam – YIN aarde en E.B.=aardse tak – YIN water Varken/Year of the Earth and Water Boar.

Chinees nieuwjaar valt op 5 februari 2019 en eindigt op 24 januari 2020!

Master Lynn C.S.H. Gerkens-Lim

Chinees nieuwjaar lezing over de Cosmic Wind & Water filosofie en Chinees astrologie. Cosmic Chi versus verkeerd Feng Shui begrip.

 • 12 Chinees astrologische tekens met de Chinees Numerologie
 • I-Ching orakel met zijn windrichtingen en de 6 elementen
 • Wereld plastic probleem, wat kunnen we er aan doen, wat staat er voor ons te gebeuren?
 • Klimaat verandering is dat te berekenen volgens de Chinees filosofie?
 • Hoe is met de “Global warming” gesteld?
 • Het persoonlijk/zakelijk geluk analyseren met de jaar elementen.
 • Welk politieke machten/landen worden bedreigd of welk landen treffen het goed?
 • Wanneer is het gunstig om een zaak/project te beginnen? Te trouwen?

Als u nu een ticket besteld voor € 68,10 = €48,10 p.p. vóór 31.12.18  krijgt u een Almanac 2019 gratis!

 1. In 2019 met de Hotu combinatie van Cosmic 3 & Kua 8 in de TAO zullen er weer workshops zijn die u kunt volgen, hou deze pagina in de gaten voor meer info! Schrijf een mailtje naar cgdmailshop@gmail.com t.a.v. Lady Lynn en vraag voor meer informatie over de mogelijkheden en data. Tip: “Een op een” cursus via Skype of google is ook mogelijk.
 2. Cursussen begin weer in maart/april 2019. Bent u geïnteresseerd? Whatsapp naar Lady Lynn of stuur een email naar : cgdmailshop@gmail.com
 3. In samen werking met www.cosmicdragonclub.com komen nog verkoopacties voor verkoop van producten van 20% tot 50% korting. Ook in combinaties van nieuw of oude aanbod geldt 6 halen 5 betalen! Speciaal aangeboden worden de “Last Piece only” of “Exclusief Collectors items”!  Donderdag 27 december, Vrijdag 28 december en zaterdag 29 december zijn wij open van 11.00 tot 16.00 uur – of op afgesproken tijden! Alleen op afspraak/aanvraag/uitnodiging alstublieft!
 4. Tussentijds komen afgestudeerde meesters bij elkaar om de Cosmic Wind & Water leer met niveau 10 bijeen. Ze komen uit verschillende landen om de “81 numerologie combinaties en de geheime van de Chinees numerologie te ontcijferen!” En als u erbij mochten zijn of willen komen is het alleen in uw voordeel dat u de kennis met hen kunnen delen of uw vragen kunnen stellen? Bent u lid van de Cosmic Dragon Club? Dan krijgt u een gratis uitnodiging.

Join the discussion 2 Comments

 • Lancel Dupont schreef:

  Geachte Lady Lynn, Graag zal ik op 20 januari deel willen nemen aan Chinees nieuwjaar lezing. Graag wil ik de almanac diary en horoscoopboek Tijger & Varken, schilderij 100 Children.

  • Lynn Gerkens-Lim schreef:

   Lieve Lancel,
   Ik heb jou bestelling verwerkt. Binnenkort ontvangt jij je bestelling. Door de feest drukte kan het zo zijn dat het pakket een paar dagen langer duurt om te bezorgen. Graag je geduld. Bedankt voor je bestelling en graag tot zondag 20 januari 2019 om het nieuwe jaar van de Yin Aarde/Water Varken te verwelkomen. Chinees nieuwjaar valt op 5 februari 2019. Voor de goede order uw factuur nrs. zijn 2018-9195 en 9196 zijn meegezonden ook per email als bijlagen. Met cosmic groet,Lady Lynn

Leave a Reply

Translate »