was successfully added to your cart.

Winkelmand

Jaar van de H.S.=hemelse stam – YANG METAAL en E.B.=aardse tak – YANG WATER RAT/Year of the Metal and Water Rat.

Chinees nieuwjaar valt op 25 januari 2020 en eindigt op 11 februari 2021!

Master Lynn C.S.H. Gerkens-Lim

Chinees nieuwjaar lezing over de Cosmic Wind & Water filosofie en Chinees astrologie. Cosmic Chi versus verkeerd Feng Shui begrip.

Diverse cursussen aangeboden van Executive Niveau 1,2 en 3; Bachelor Niveau 4, 5 en 6 en de Master Niveau 7, 8 en 9. Inschrijvingen op aanvraag.

 • 12 Chinees astrologische tekens met de Chinees Numerologie
 • I-Ching orakel met zijn windrichtingen en de 6 elementen
 • 4 pilaren of 8 karakters
 • Klimaat verandering is dat te berekenen volgens de Chinees filosofie?
 • Hoe is met de “Global warming/gezondheid” gesteld?
 • Het persoonlijk/zakelijk geluk analyseren met de jaar elementen.
 • Welk politieke machten/landen worden bedreigd of welk landen treffen het goed?
 • Wanneer is het gunstig om een zaak/project te beginnen? Te trouwen? Te verhuizen? Een nieuwe baan te zoeken? Koop nu een Almanac 2020.

Als u een ticket besteld voor €61.80  p.p. vanaf 1 september 2020 maar vóór 31 december 2020  krijgt u een Almanac 2021 gratis! Lezing data in 2021 zijn; 24 januari (zondag); 30 januari (zaterdag); 6 februari (zaterdag) en 14 februari 2021 (zondag)! Tijd : 11.00 uur tot 16,30 uur. Plaats : in Bussum, Gooise Meren

 1. In 2020 met de sterren combinatie van Cosmic 4 & Kua 7 in de TAO is niet een gunstig samenstelling! Zoals in het leer noem men de YIN HUIS combinatie, of sterfhuis energie. De combinatie van Cosmic 3 en Kua 2 volgens de vliegende sterren van dit jaar beloofd geen goed. Dit duidt op ruzie en ziekte sterren combinatie.
 2. Maar na de zomer dit jaar zullen er weer workshops zijn die u kunt volgen, hou deze pagina in de gaten voor meer info! Schrijf een mailtje naar cgdmailshop@gmail.com t.a.v. Lady Lynn en vraag voor meer informatie over de mogelijkheden en data. In het vervolg van de sterren voor 2021 waar de Hotu combinatie met Cosmic 8 en Loshu 3 in het oosten duidt op gunstig studie energie. Tip: “Een op een” cursus via Skype of google is ook mogelijk.Cursussen begin weer in april/mei 2020. Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een Whatsap  p naar Lady Lynn of stuur een email naar : cgdmailshop@gmail.com
 3. In samen werking met www.cosmicdragonclub.com komen nog verkoopacties voor verkoop van producten van 20% tot 50% korting. Ook in combinaties van nieuw of oude producten onze aanbod geldt 6 halen 5 betalen! Speciaal aangeboden worden de “Last Piece only” of “Exclusief Collectors items”!  Elke eerste zaterdag van de “even” maanden, bijvoorbeeld 8 februari, 4 april, 6 juni,1 augustus.3 oktober en 5 december 2020, zijn speciale aandacht gevestigd op SALE en bent u welkom van 11.00 tot 16.00 uur. Graag op afspraak/aanvraag/uitnodiging alstublieft!
 4. Tussentijds komen afgestudeerde meesters bij elkaar om de Cosmic Wind & Water leer met niveau 10 bijeen. Ze komen uit verschillende landen om de “81 numerologie combinaties en de geheime van de Chinees numerologie te ontcijferen!” En als u erbij mochten zijn of willen komen is het alleen in uw voordeel dat u de kennis met hen kunnen delen of uw vragen kunnen stellen? Bent u lid van de Cosmic Dragon Club? Dan krijgt u een keer per jaar een gratis uitnodiging voor een workshop bij te wonen. Dit kunt u lezen op onze website.

Join the discussion 2 Comments

 • Lancel Dupont schreef:

  Geachte Lady Lynn, Graag zal ik op 20 januari deel willen nemen aan Chinees nieuwjaar lezing. Graag wil ik de almanac diary en horoscoopboek Tijger & Varken, schilderij 100 Children.

  • Lynn Gerkens-Lim schreef:

   Lieve Lancel,
   Ik heb jou bestelling verwerkt. Binnenkort ontvangt jij je bestelling. Door de feest drukte kan het zo zijn dat het pakket een paar dagen langer duurt om te bezorgen. Graag je geduld. Bedankt voor je bestelling en graag tot zondag 20 januari 2019 om het nieuwe jaar van de Yin Aarde/Water Varken te verwelkomen. Chinees nieuwjaar valt op 5 februari 2019. Voor de goede order uw factuur nrs. zijn 2018-9195 en 9196 zijn meegezonden ook per email als bijlagen. Met cosmic groet,Lady Lynn

Leave a Reply

Translate »