was successfully added to your cart.

Winkelmand

Zondag 21 november zal er een mini workshop en Veiling van Collectors Items / Exclusieve producten!

Beste lezer,
Betreft: Veiling ten behoeve van Children of the Future Foundation… (Seizoen verkopen van Collector’s items) … deze is GRATIS of met een klein donatie van €6,80 om bij te wonen op zondag 21 november 2021. Tijd: 13.00 – 15.00 uur. Met het betaald bedrag van € 6,80 krijgt u een pdf kopie van de powerpoint slides van deze workshop als referentie om over na te lezen.

Lady Lynn online met workshop over vooruitzicht van 2022 Tijger jaar beschikbaar op www.cosmicwindwater.nl voor gratis inlog op google met live sessie!
Zondag, 21 november · 1:00 – 3:00pm
Deelname-informatie voor Google Meet
Link voor videogesprek: https://meet.google.com/   ????

Workshop over :

*Chinees Astrologie en uw geluk getal
*Vooruitzichten voor 2022, jaar van de Water Tijger. Chinees nieuw jaar valt op 1 februari 2022!
*Almanac en Diary van 2022, hoe gebruik u ze volgens de Wind & Water filosofie?

Het is herfst en die tijd van het jaar waarin velen van jullie misschien beginnen met het plannen van renovatie- en herinrichtingsprojecten. Misschien hoopt u uw woning te verkopen of wilt u deze gewoon opfrissen voor de wintermaanden.
Inderdaad, elke renovatie of herinrichting die je doet, zal zeker wat nieuwe Sheng Chi (geluksenergie) toevoegen, wat op zijn beurt het geluk verhoogt. Veel mensen realiseren zich niet wat een onmiddellijke opknapbeurt van een lift kan geven aan de energie van het huis en ook aan de bewoners.
Ik zou je willen helpen herinneren om alsjeblieft strikt op te letten en je te houden aan de renovatieregels voor 2022.
Zoals je weet, zijn er drie specifieke delen van je huis waar renovatie niet mag plaatsvinden in 2022: sectoren waar de Drie moorden, Five Yellow en de Tai Sui bevinden.
Blijf uit de buurt van deze sectoren en dan komt het wel goed.Voer echter geen renovaties uit in het Noordoosten, Oost of Zuidoosten tot eind januari 2022!
Een kosmische knuffel,
Lady Lynn

Leave a Reply

Translate »