Algemene voorwaarden van bezorging

Verzenden en bezorgen

De bestelde goederen worden, mits op voorraad, afgeleverd binnen de 3 tot maximaal 14 gestelde werkdagen en wordt verzonden vanuit de Cosmic Green Dragon Webshop in Bussum via de My Parcel.nl en Post.nl diensten. Alle bestellingen worden met voorzichtigheid behandeld. U kunt ook kiezen voor een cadeau verpakking als u iemand wilt verrassen. In dit geval wordt de bestelling door u betaald maar geleverd aan de ontvanger. Onder normale omstandigheden worden de bestellingen verzonden binnen 3 dagen na ontvangst van uw betaling. Mocht er sprake zijn van meerdere bestellingen voor één bepaald product waardoor dat artikel op dat moment niet voorradig is, dan zal Cosmic Green Dragon helaas genoodzaakt zijn om leveringen in delen uit te voeren.

Levertijden

Cosmic Green Dragon kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vertraging van post- en/of pakket bezorging. Bij overschrijding van een leveringsdatum, zal de klant geen recht hebben op enige vorm van compensatie, of de overeenkomst of enige andere actie te annuleren. Dit is van uitzondering in het geval van opzet/grove schuld van Cosmic Green Dragon of haar leidinggevend personeel en in het geval waarin de leveringsdatum met meer dan drie maanden overschreden is. In het laatste geval heeft de koper het recht om de overeenkomst te ontbinden. De directie behoud het recht om in goed overleg hetzij het bedrag terug te storten of een vervangend product in de waarde van de bestelde product(en) toe te sturen.

Betaling

De betaling loopt via onze betaal provider Rabobank Omni-kassa. Hiermee kunt u in een veilige omgeving uw betaling doen via de verschillende betaalmethodes. U kunt betalen via uw eigen bank met iDeal, Mastercard, Visa of Meastro.