Consulten

Inschrijf formulier consult

COSMIC GREEN DAGON

Eslaan 5 (V)  1404 EE  Bussum – Gooise Meren  –  NEDERLAND

KVK nr. 66364604 – Vestigingsnr. 000034994963 – BTW-ID: NL001116818B45

Telefoon : +31 356781838 Mobiel : +31 651285688

Ben je toe aan een verandering van je woonruimte en heb je tips of begeleiding nodig die je helpt om tot goede beslissingen te komen?

Vaak kun je met een aantal slimme ingrepen, een nieuwe indeling van de ruimte, een veranderde rangschikking van je meubilair of het weghalen of toevoegen van bepaalde objecten je werk-/woonsfeer enorm verbeteren! Hiervoor zijn geen grote investeringen nodig maar werken we met je huidige inrichting.

Ook voor nieuwe situaties zoals planning en bouw processen of het vinden en inrichten van een nieuw kantoor of woning kan een voorafgaande analyse en planning je helpen om mogelijke problemen te voorkomen.

Master Lynn Gerkens-Lim werkt al sinds meer dan 40 jaar op het gebied van Wind & Water, kunst en design door geheel Nederland en Europa.

Naast consulten geeft Lady Lynn ook opleidingen, workshops en lezingen.

De onthulling - 12 horoscoop boek

CODE OF ETHICS 

 • Lady Lynn neemt de zwijgplicht in acht en bewaart aantekeningen over de cliënt zorgvuldig.
 • Zij discrimineert niet op basis van ras, geslacht, religie, seksuele geaardheid en leeftijd of uiterlijk.
 • Alle handelingen tijdens een sessie met de cliënt zijn zuiver en alleen gericht op zijn /haar persoonlijk welzijn.
 • Zij bewaakt tussen haarzelf en haar cliënten gezonde, passende en professionele grenzen en respecteert hun rechten en hun waardigheid.
 • Zij geeft duidelijkheid over de werkwijze en de kosten en houdt zich hieraan. Mochten er wijzingen zijn, dan worden deze van tevoren helder met de cliënt besproken en gezamenlijk bekeken of de extra werkzaamheden worden doorgevoerd of niet.
 • Zij werkt binnen haar professionele competenties, training en ervaring en maakt dit duidelijk aan haar cliënten. Zij maakt dan ook geen beloftes die niet waar te maken zijn.
 • Zij neemt en geeft supervisie en/of professionele sessies om zichzelf verder te ontwikkelen en om hierdoor haar klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.
 • Een percentage van haar inkomsten gaat naar goede doelen zoals “Children of the Future” en haar cosmicdragonclub.com om bij te dragen aan een beter leefmilieu voor de natuur, mens en dier.
 • Cosmic Space is een term die zij zelf heeft bedacht na jarenlang van passie en in eigen stijl ontwikkeld op het gebied van Feng=Wind Shui=Water en ruimte analyse. Hierbij verbindt zij de technieken van het traditionele Feng Shui met hedendaagse aspecten zoals bouwbiologie, kleurenpsychologie, ruimteanalyse, design en kunst.
 • Feng Shui is de ruim 6000 jaar oude Chinese kunst van het perfect rangschikken van je woonruimte zodat deze je maximaal steunt en plezier geeft. Het legt de vertaalslag tussen jouw persoonlijkheid, de architectuur en je interieur.
 • Het huis speelt een centrale rol in ons leven want dit is niet alleen de plaats waar we wonen, slapen, eten, etc., maar een weerspiegeling van wie we zijn.
 • Zodra mensen beginnen te beseffen hoeveel hun huis van invloed kan zijn op hun welzijn (of het ontbreken daarvan!) raken ze vaak ook geïnteresseerd in Cosmic Wind & Water als een manier om dieper te kijken en daadwerkelijke veranderingen aan te brengen die verder gaan dan een werk/-woontrend in een tijdschrift of een 4 pilaren lezing.
 • Ons leven gaat vele malen veranderen – en wij ook. Als oude patronen niet meer voor je werken en je klaar bent voor de volgende stap, dan is het belangrijk om je huis mede aan te passen. Op deze manier zal het huis je ondersteunen bij de transitie en je nieuwe plannen, doelen en wensen ondersteunen.
 • De filosofie van het Wind & Water is diep geworteld in het Universum. Integendeel, in deze tijd van toenemende stress en milieuvervuiling is het belangrijk om oases van vrede en harmonie te creëren, zowel in onze eigen huizen als ook op onze werkplekken. Door bewuster te gaan wonen en leven dragen we ons steentje bij aan de positieve veranderingen. Denk aan ons moeder natuur en het behoudt van ons leefmilieu.
 • Na een Cosmic Wind & Water consult zul je je meer in balans voelen in je huis of kantoor en daardoor ook met jezelf. Hierdoor zullen er nieuwe mogelijkheden op je pad komen, kun je meer harmonie uitstralen en hierdoor nieuwe situaties en mensen aantrekken. Elk consult speelt hierbij in op jouw persoonlijke situatie en wat jij het liefst zou willen verbeteren.
 • Vaak ervaren mensen een consult als een keerpunt in hun leven, waarbij door het herinrichten van de ruimte en door de ruimte aan te passen aan een nieuwe situatie hun leven in een stroomversnelling terechtkomt.
 • Voor een consult biedt Cosmic Green Dragon verschillende opties aan:
 • Een uur consult aan onze showroom voor oriëntatie gesprek = € 118,60 per uur
 • Verkort consult = ‘Quick scan’
 • voor kleinere projecten € 488,80 per 3 uur
 • of € 888,80 voor een 6 uur consult excl. BTW
 • Cosmic Wind & Water Consult voor omvangrijkere projecten, van meer dan 600 vierkante meters grond oppervlakte waardoor Lady Lynn haar uitgebreide voorbereiding vooraf moeten overleggen en een 2 daagse periode onderzoek/consult moet maken met gebruik making van o.a. de 5 chi concepten/symbolen, (zie foto) van Aarde, metaal, Water, hout en vuur. Berekeningen en plattegronden onderzoeken etc. Er zijn verschillende mogelijkheden. Prijs op aanvraag.

5 chi symbool

 

Andere mogelijkheden:

 1. Cosmic Wind & Water advies voor scholieren/kinderen en voor algemene educatie
 2. Cosmic Wind & Water advies voor liefdes paren in de slaapkamers of hun keus van partners, trouw datum overleggen
 • Voor diegenen die in plaats van een enkel consult liever projectmatig over een bepaalde periode aan hun huis willen werken biedt Cosmic Green Dragon nog meer mogelijkheden bijvoorbeeld;

Een Collectief Cosmic Wind & Water contract aan in verschillende categorieën.

 1. Alle prijzen zijn excl. BTW en exclusief eventuele reiskosten (buiten Gooise Meren) met een opzegtermijn van 48 uur vóór het begin van het consult is kosteloos maar een 50% retour voor opzeggingstermijn 24 uur vóór het besproken datum.
 2. Voor meer informatie is Lady Lynn bereikbaar of via email: cgdmailshop@gmail.com of telefonisch : +31 (0)35 6781838 of +31 (0)651285688
 3. Alleen op dinsdag, vrijdag en zaterdag is onze showroom open

tussen 10:00u – 18:00u. (Alles is mogelijk op afspraak!)

 

HOE WERKT HET?

Als je nog niet eerder een Cosmic Wind & Water consult hebt meegemaakt dan ben je wellicht benieuwd hoe het in z’n werk gaat.

 • De eerste stap is uiteraard dat je contact met Lady Lynn opneemt, dit kan telefonisch of bijvoorbeeld via e-mail waarin je in het kort je situatie en probleem voorlegt.
 • Dan zal er besproken worden welke module/consult het beste bij je situatie past met betrekking tot je probleem, rekening houdend met de tijd die het zou kosten en het budget dat je hiervoor hebt.

Dan zal er besproken worden welke module het beste bij je situatie past met betrekking tot je probleem, rekening houdend met de tijd die het zou kosten en het budget dat je hiervoor hebt.

 • Van te voren ontvang je een uitgebreid intakeformulier waarin vragen worden gesteld over je huidige woonsituatie.
 • Tevens ontvang je ook de Cosmic Chi kaart, een grafiek die je kunt gebruiken om de 8 grote levensthema’s in je leven intuïtief te beoordelen: je liefdesleven, carrière, erkenning, vriendschappen, leren en studies, zelfontwikkeling, gezondheid en familie, hobby’s, reizen, etc . Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld!
 • Lady Lynn zal je ook vragen om een gedetailleerde plattegrond van de ruimte waarvoor je advies aanvraagt, met het exacte adres en de windrichting van je voordeur. (Als je hierover niet beschikt kan zij dit opzoeken en controleren op locatie, dit is dus niet per se noodzakelijk!)
 • Ook je exacte en volledige naam, geboortegegevens inclusief de tijd en plaats van je geboorte zijn nodig zodat een persoonlijke 5 Element profiel kan worden voorbereid. Dit vormt het DNA en is de basis van het consult.
 • Met de voorbereidingen die op voorhand zijn gemaakt wordt een datum afgesproken voor een ontmoeting op locatie thuis, op je werkplek, of op de locatie waarvoor je advies wilt. Ter plekke wordt de situatie bekeken en besproken. Vervolgens gebruikt Lady Lynn tekeningen en berekeningen om deze te vergelijken met de situatie in het huis: de algemene energie van het huis, de Chi stroom, de opstelling van meubels, het gebruik van kleuren, etc. In de woon-/slaapkamers en kantoorruimtes.
 • Ook moderne apparaten of instrumenten met elektromagnetische velden die wij tegenwoordig als normale apparaten beschouwen worden gemeten rondom je zithoek en bed. De verschillende soorten van mogelijke storingen zoals stralingen door TV, Computers, Magnetron, WiFi , GSM, etc. Een reiniging of contra chi worden toegepast om de atmosfeer in het huis als het ware te schonen of beter te reguleren.
 • Als het mogelijk is gaan we alvast zoveel mogelijk aanpassen, dat betekent: de meubelopstelling zodanig aanpassen om de stroom van Chi te optimaliseren, details corrigeren, etc. Bovendien bespreken we verdere verbeteringen zoals aanpassing van het kleurenschema, het verplaatsen van zwaar meubilair, etc.
 • Na het consult ontvang je een kleuren advies en een *rapport, afhankelijk van welke module/consult je hebt gekozen.
 • Het overleg en basis consult duurt meestal ongeveer 3-4 uur voor een gemiddeld appartement van ± 120m2. Voor grotere objecten kan dit langer duren en voor kleine projecten zoals een slaapkamer of kinderkamer kan het minder tijd in beslag nemen.
 • Voor gedetailleerde informatie over de verschillende consulten en vergoedingen kun je altijd contact met Lady Lynn opnemen. Voor een offerte of eventuele vragen bel dan op telefoon +31 (0) 651285688 of neem contact op via cosmicgreendragon.nl contact formulier.

<* Lady Lynn heeft Grand Master Lillian Too als mentor sinds 2002.* >

Haar hele leven werd zij bewust gemaakt met de Kosmische energie, begeleid/opgevoed door haar oma en vader. Vooral in haar jeugd in Singapore was de filosofie van manieren, waarden en normen erg belangrijk en heeft haar tot zo gevormd. Na het overlijden van haar vader in 1996 heeft Lady Lynn veel inspiraties gevonden in haar visioenen/dromen en heeft het voorgevoel van haar zesde zintuig zich ontwikkeld waarbij zij haar eigen stijl, haar passie telkens duidelijker en zuiverder uitgekristalliseerd heeft. Zij is een heel gevoelig mens en toont veel respect voor de verschillende  leer en culturen. Ook heeft ze veel erkenning voor de kracht van de GROTE CHI “TAI CHI” van de universum!

 

In 2004 besloot Lady Lynn om nog een stap verder te gaan in haar zoektocht naar de oorzaken van misverstanden van de eeuwen oude leer of filosofie. Zij vestigde haar winkel met de naam Little Green Dragon BV in augustus 2004. In de loop der jaren schreef zij zelfs een eigen versie van haar kennis in Cosmic Wind & Water versus het verkeerde begrip van Feng Shui. Haar boek heet “De Onthulling” – Cosmic Chi versus verkeerd Feng Shui begrip. Nu wil zij verder gaan met meer boeken te schrijven daarom heeft zij besloten om het wat rustiger aan te doen en meer tijd te vinden om haar kennis in boek vorm te publiceren. Sinds augustus 2016 heeft Lady Lynn haar nieuwe naam gevonden in Cosmic Green Dragon. Hier wil zij zich graag verder ontwikkelen. Zij wil graag haar Oosterse geaardheid integreren in een Westerse omgeving!

 • Lady Lynn haar kennis en lesgeven benadrukt op de manier waarop zij met ruimtes werkt: het herkennen van dieper liggende patronen die ertoe kunnen leiden dat mensen die zich niet op hun gemak voelen hoe deze patronen positief kunnen worden veranderd. Men moet zich thuis voelen bij haar!
 • Lady Lynn spreekt vele talen maar gebruikt vloeiend Engels en Nederlands

Deze intensieve-cursus geeft je de kans om in een kleine groep van maximaal 4 studenten intensiever leerervaringen op te doen.

 

“Lessen kunnen of klassikaal of online uitgevoerd via Skype of sociaal media.”

Geoefend wordt in de woningen van de studenten zodat iedere student de kans krijgt om specifieke problemen te bespreken en samen met de groep tot oplossingen te komen. Zo wordt de theorie telkens getoetst in de praktijk en leer je met verschillende situaties om te gaan.

De praktische lessen vinden plaats bij de studenten ‘thuis’ zodat iedereen naast de opleiding ook praktisch een gratis analyse krijgt van het eigen ‘huis’. De groep wordt daarom per keer niet groter dan maximaal 4 deelnemers waardoor iedereen ruim de aandacht krijgt.

De opleiding duurt ca. 8 – 12 maanden waarbij elke 3 maanden/niveau een theorieles (thuisstudie met oefeningen en feedback) en een praktische les op locatie omvat. De lesdagen op locatie in Gooise Meren kan circa. 6 uur duren.

Na afloop van deze cursus ben je in staat om een zelfstandige analyse door te voeren in je eigen huis en dat van vrienden, familie en kennissen.

Deze cursus bestaat uit negen niveau/modulen/lessen en een afsluitende toets/examen per onderdeel en certificaat uitreiking.

Kosten: Het totale bedrag van de Intensief cursus met meerdere cursisten maximaal 4 is €1.680,00 excl. btw

Het bedrag kan in overleg of per contract gespreid betaald worden in zes of tien termijnen.

PRIVE-LESSEN 1:1

Voor mensen die graag heel gericht “één op één” met Lady Lynn willen werken biedt zij privé lessen in haar showroom of bij u thuis via skype.

Het doel van deze lessen is dat je een intensievere leer ervaring krijgt die 99% op jouw persoonlijke situatie is toegesneden. Je kunt alle vragen stellen rondom je woon- en leefsituatie en we gaan samen naar antwoorden en oplossingen zoeken. Deze lessen vallen dus in principe onder verschillende onderdelen van consult, opleiding en coaching in een!

Elke niveau/les onderdeel duurt een dagdeel van circa vier uur op locatie (Gooise Meren) plus twee uur nabewerking van het huiswerk, inclusief feedback en bespreking per telefoon, skype of per email.

Omdat dit aanbod aangepast wordt aan je persoonlijke situatie gaan we van tevoren een grondig voorgesprek voeren waarin we je situatie, je doelen en je verwachtingen bespreken waarop Lady Lynn de lessen kan aanpassen en afspreken op “één op één” basis.

Kosten:

Het bedrag van de totale cursuspakket van Leerling tot Master op “1:1” is € 1.860.10 excl. btw.

Het bedrag kan in overleg of per contract gespreid betaald worden in zes of tien termijnen.

Voor meer informatie bel +31 (0)651285688 of op kantoor op +31 (0)35 6781838

* voor leslocaties/consult buiten Gooise Meren komen er reiskosten bij op basis van een treinticket 1de klas. Als de locatie moeilijk met het OV bereikbaar is, dan regel je dat Lady Lynn opgehaald en terug gebracht wordt.

Of schrijf u nu in voor een Cosmic Consult!


Cosmic Draken consult

Zakelijk – voor uw kantoor, winkelpand, restaurant, hotel, kantoor aan huis en of uw tuin.

(Oppervlakte maximaal 360 m2) Grotere oppervlakte wordt na overleg een offerte aangeboden.

 1. Vanaf €688.80 op aanvraag exclusief btw en reiskosten. (Retour 1e klas NS-trein kaartje).

a. Duur van het consult is maximaal 6 uur inclusief reistijden.

of  2. vanaf €388.80 op aanvraag exclusief btw en reiskosten. (Retour 1e klas NS-trein kaartje).

b. Duur van het consult is maximaal 3 uur buiten reistijden om.

of 3. € 118,60 tot 188,80 exclusief btw aan de balie in Bussum per uur.

Om onze samenwerking te maximaliseren is het belangrijk dat wij de volgende gegevens van u krijgen:

 1.     De geboortedata (geboorte jaar, maand, dag en tijdstip) van alle personen tot een maximum van 4 die betrokken zijn bij uw bedrijf of bij u inwonen.
 2.     Een plattegrond van uw huis/kantoor met de windrichting van uw voordeur die het kompas aangeeft.
 3.     Het bouwjaar van uw perceel en wanneer u en uw gezin/bedrijf hier gevestigd zijn.

Het Cosmic Draken consult houdt voor u in:

 • Een presentatie van Lady Lynn over Cosmic chi en de invloeden die hier vanuit gaat met aansluitend een kort interview.
 • Een analyse van uw huis/kantoorruimte, gebaseerd op de Flying Star van dit jaar en de 9 locaties met de goede en slechte sectoren.
 • Foto’s van de omgeving en van het interieur, waarbij later uitleg wordt gegeven; inclusief een schriftelijk verslag.
 • Een beschrijving van de meubels (ook bedden, kasten en studeertafels/bureaus e.d.)
 • Met de details over uw geboortedag, wordt uw Kua-nummer (persoonlijk geluk’s cijfer) berekend; uw gunstige en ongunstige windrichtingen aangewezen en de waarde van uw elementen.
 • Methodes om de voor u gunstige windrichtingen te gebruiken om geluk te verkrijgen en waar u voor op moet passen als u ergens zit te werken/T.V. kijkt of slaapt.
 • Een plan voor de inrichting van uw interieur in de verschillende werk- en leefruimten, gemaakt op basis van de geboorteanalyse.
 • Uitleg waar de energieën van de water- en bergen ‘sterren’ zijn in relatie tot de te verkrijgen rijkdom/inkomen en relatiegeluk.
 • Een persoonlijke analyse per kamer van een familielid of medewerk(st)er.
 • Informatie over de jaarlijkse belemmeringen en wat u daartegen kunt doen.
 • Een volledige persoonlijke jaar horoscoop volgens de Chinese astrologie.
 • Een analyse gebaseerd op de jaarlijkse trigram methode voor de kostwinnaar van het huis of de ceo (directielid).
 • Een analyse van uw tuin, voor en/of achter (is een optie*).

* Hiervoor wordt een aanvullend tarief in rekening gebracht.

Bijzonderheden:
Na het consult heeft u de mogelijkheid om:

Alle Cosmic/Feng Shui boeken/producten aan te schaven met 10% kortingen behalve sieraden waarvoor een korting geldt van 5% korting tot een maximum korting van € 100,00 per aankoop. Dit is alleen mogelijk als u in onze boetiek uw inkopen doet.

U kunt uiteraard ook via onze internet webshop bestellen. Helaas is het administratief niet mogelijk om de kortingen via internet te verstrekken. Zeker voor uw eerste aankoop is aan te raden om even langs te komen in onze showroom. Naast de persoonlijke informatie en begeleiding kunnen wij ook uw kortingen regelen.

U kunt telefonisch advies vragen en bevindingen zonder extra kosten doorgeven tot 3 maanden na de datum van het consult. In sommige gevallen kan een 2e bezoek van maximum 1 uur wenselijk zijn binnen de genoemde periode van 3 maanden.

Hieraan zijn geen kosten verbonden als Lady Lynn dit noodzakelijk acht.

Let op: Gemaakte foto’s zonder personage blijven eigendommen van Cosmic Green Dragon en kunnen worden gebruikt voor publiciteitsdoeleinden, tenzij anders is vermeld.

unnamed

Verrijk uw kennis! KENNIS IS MACHT!

WorldofWindWater-Academy.com in nauwe samenwerking met Cosmic Green Dragon biedt u diverse interessante Masterclasses, Seminars en workshops aan.

Er is nog zo veel te leren over de Kosmische energie zoals in het Oosten wordt beoefend. Een breed inzicht op het gehele levens-patroon van onze geschiedenis zoals ‘stardust’ van de cosmos.

Een seminar op het gebied van inter-relatie tussen werkgever en werknemer? Wij bieden uw organisatie potentiële kansen op het gebied van proces optimalisatie, het verbeteren van de interactie met uw partner of medewerk(st)ers en inspiratie en creativiteit met uw zaken partners en van uw business.

Deze bijeenkomst kunnen de volgende onderwerpen bevatten:

a)   “Mijn werkgever, mijn partner en Wie ben ik”

b)   “Mijn zakelijk geluk en de invloeden van mijn relaties”

c)    “Groeps therapieën t.b.v. bedrijf”

d)    “Liefde in mijn leven”

en nog meer ….onderwerpen betreffende een specifiek terrein op aanvraag.

Hoe ontwikkelt u hiervoor een krachtige visie en strategie?

Samenwerking met toonaangevende organisaties.

WOWWA en CGD werken samen met betrouwbare partners en instituten zoals World of Feng Shui SDN Bhd van Grand Meester Lillian Too – Maleisie.

Haar boeken worden u aangeboden om uw studie en consulten te ondersteunen.

Alles draait om kwaliteit niet kwantiteit.

Ook continuïteit, erkenning en reputatie zijn belangrijk.

Er moet een verandering komen, of het alleen maar “declutter” en opnieuw beginnen is of nieuwe aanpak en herinrichten is of er moet meer gebeuren in ons welzijn.

De meest relevante inzichten zijn al voorbestemd, zeker als het om ons dak boven ons hoofd betreft, zoals van de bouw en architectuur van onze woon/werk-ruimte. Weet wat uw geluk en of ongelukken kunnen betekenen.

Klassikaal leren of E-Learning?

De Masterclasses, Seminars en workshops kunnen gaan over een door de weekse onderwerpen of dagelijkse gebeurtenissen. Hieronder treft u een overzicht aan.

Meer onderwerpen zoals:

Yin (-)en Yang (+) polariteiten, 6 elementen, Cosmic Chi, Chinees astrologie, Horoscoop conflicten, Harmonie en Balans vinden, Liefdes/partners opzoeken of op oorlogspad, Echtscheidingen/Economisch malaise/Crisis/Traumatisch ervaringen met zijn gevolgen voor de kinderen, faillissement/ontslagen en hoe verder?, Hoe richt ik mijn huis in? Steeds ziek zijn en pech hebben, carrière mogelijkheden, welk beroep/vakmanschap past bij mij? Numerologie volgens de Kua en Cosmic berekeningen, 8 karakters, I-ching lijnen, chakra’s, karma en nog meer….

Vraag:   

Is Singapore een voorbeeld land ten opzichte van de ontwikkelingen in sociaal, cultureel, religieus, economische en politieke geaardheid? Hoe doen zij dit? Kunnen de grote machten hier van leren? Bijvoorbeeld: Amerika, Rusland, China en India?

Het gehele jaar door kunnen de programma’s verschillen van onderwerpen, bijvoorbeeld:

 • Cosmic numerologie, wat is dit?
 • I-Ching divination”, een oude leer of een moderne kunst?
 • Wat is karma?
 • Introductie door Lady Lynn naar een filosofie van Cosmic Chi. Dit is een onderwerp waar onder andere Feng Shui, Confucianisme, Taoisme, Christendom en boeddhisme geformuleerd worden.
 • Alle bijeenkomsten zijn onder klassikale begeleiding. Zien is geloven!
 • De bijeenkomsten zijn praktijkgericht, zodat u de kennis direct de volgende dag kunt toepassen.

Actie :

U als cursist lid/contractant van Cosmic Green Dragon  krijgt 10% tot *30% korting op de deelnemers prijs van onze *workshops/lezingen.

Neemt u een collega mee dan geniet zij van een 10% korting op de deelname prijs! Misschien is het maar een kleine moeite om iemand aan te moedigen om mee te doen. Uw collegae/vrienden/familie profiteren dan ook van de 10% korting! *Geldt niet voor acties!

Bent u geïnspireerd of wilt u meer informatie schrijf dan naar:

Vraag de gratis studiegids aan.

Wilt u meer informatie?

cgdmailshop@gmail.com

Vul dan de bon (bij rubriek contact) in, of bel + 31 (0)35-6781838 mobiel : +31(0)651285688 of kijk op

https://www.cosmicgreendragon.nl