Inschrijfformulier – Nederlands            

U kunt de digitale inschrijf formulieren invullen:

Executive:

Inschrijf formulier Cursus Cosmic Wind & Water Niveau 1

Inschrijf formulier Cursus Cosmic Wind & Water Niveau 2

Inschrijf formulier Cursus Cosmic Wind & Water Niveau 3

Inschrijf formulier Cursus Cosmic Wind & Water Executive Niveau 1, 2 & 3

Bachelor:

Inschrijf formulier Cursus Cosmic Wind & Water Niveau 4

Inschrijf formulier Cursus Cosmic Wind & Water Niveau 5

Inschrijf formulier Cursus Cosmic Wind & Water Niveau 6

Master:

Inschrijf formulier Cursus Cosmic Wind & Water Niveau 7

Inschrijf formulier Cursus Cosmic Wind & Water Niveau 8

Inschrijf formulier Cursus Cosmic Wind & Water Niveau 9

Of u kunt een e-mail of een brief sturen om u in te schrijven voor een:

Voorzien van handtekening opsturen naar:

Master Lady Lynn

Cosmic Green Dragon  –  Eslaan 5  (V)

1404 EE BUSSUM   –   Gooise Meren Nederland

o.v.v. “Cosmic Wind & Water Cursus Niveau” met uw gewenste niveau en datum van uw keus

Ook kunt u één contact formulier invullen op onze website.

Uw aanvraag wordt bevestigt en u krijgt een *pakket documentatie ter voorbereiding van uw cursus (*e-Learning)

Lady Lynn gaat u interviewen om uw kennis niveau te peilen en vragen stellen over o.a. uw redenen waarom u deze cursus wilt volgen en uw hobby’s. U mag uzelf wellicht ook voorstellen aan haar met uw c.v. Gedurende de cursus zal er schrijfmateriaal aanwezig zijn en u krijgt een les map met hand-outs mee van hetgeen besproken is in de cursus. Betalingen moeten uiterlijk een week vóór aanvang van de cursus betaald zijn.

Inschrijvingen gaan op basis van ‘wie het eerst betaalt is verzekerd van haar/zijn plaats’.

Uw plaats in de cursus wordt bevestigd op het moment dat uw betaling binnen is.

Data: in goed overleg wordt u geplaatst op dagen waar mogelijk nog vrije plekken zijn. U krijgt de volledige aandacht en begeleiding van uw docent. Elke deelnemer ontvangt een cadeaucheque ter waarde van € 8,– plus een korting van 10% op alle aankopen binnen 30 dagen.

Bij een geslaagde deelname krijgt u een certificaat.

Gaarne bij aanmelding een pasfoto meegeven/toesturen

Cursussen

Het doet ons veel genoegen te melden dat COSMIC GREEN DRAGON verder gaat met een nieuwe academy’ opzet om de nieuwe Cosmic Chi te reguleren. www.cosmicgreendragon.nl en www.worldofwindwateracademy.nl

De diensten van de academie bestaan uit het klassikaal lesgeven of leren met de vertrouwde sociaal media via E-learning. Hiermee kunnen wij onze mogelijkheden aanzienlijk uitbreiden zoals bijvoorbeeld het volgen van lessen via SKYPE. De producten van de Cosmic Green Dragon webshop ondersteunt onze overige diensten. Beide websites zijn ook gelinkt aan elkaar.

In de websites krijgen wij “een visuele agenda” waarmee een aanvraag kan worden gedaan voor een datum voor een consult of een cursus. Diegenen die een lopend jaarcontract hebben getekend hebben voorrang op een voorkeur datum in goed overleg met Lady Lynn.

 • Wij bieden u een aantal pakketten met maandelijks gespreide betalingen zodat u niet alles ineens hoeft te betalen. U kunt alvast voor het cursusgeld gaan sparen, zodra u 50% of 3 termijnen van het verschuldigde bedrag hebt voldaan, krijgt u van ons het eerste deel van uw leerpakket thuis gestuurd. Voor klassikaal als digitaal is dit pas mogelijk als u minimum 3 termijnen heeft voldaan. 
 • U sluit dan een jaarcontract met 3,6,8 tot 9 (maand)termijnen betalingen en u kiest zelf het aantal uren dat u met Lady Lynn wilt samenwerken.
 • Het systeem werkt als een soort strippenkaart waarbij de gebruikte uren worden “afgestreept”. Wij houden de uren bij en op verzoek krijgt u een overzicht. *Dit is overzichtelijker.
 • Rekeningen kunnen digitaal verstuurd worden en er kan op een veilige manier betaald worden via onze website met Ideal en verschillende creditcards (Maestro, Visa en American Express).

In de aangeboden leer-/betaalmogelijkheden zijn de voorwaarden, werking en voordelen van een contract als volgt:

 1. U ontvangt maandelijks een digitale factuur per email met een vast bedrag inclusief btw welke binnen 8 dagen na factuur datum of vóór cursusdag dient te worden voldaan.
 2. U geniet van een vaste 10% voordeel op alle producten en/of diensten in onze winkel in Bussum, uitgezonderd van actie artikelen. Als u via onze webshops aankopen doet krijgt u een overzicht van uw bestelling(en) bewaar deze goed om vervolgens in de toekomst uw tegoeden te gebruiken en wij houden uw verdiende kortingen bij.
 3. U geniet van een aantrekkelijke korting op workshops/lezingen die kan variëren van 10% tot 30%.
 4. U geniet “Voorrang” bij het maken van afspraken.
 5. U krijgt een overzicht van het lespakket van E-learning die verspreid kunnen worden ingepland, onder voorbehoud en of in goed overleg te wijzigen. Er zijn regels vastgelegd wanneer u een lespakket moet afronden.
 6. U kunt bijna ten alle tijden genieten van telefonische of digitale bereikbaarheid met Lady Lynn via sociale media op werkdagen van dinsdag t/m vrijdag vanaf 10.00 tot 17.00 uur.
 7. Optioneel: Verspreide betalingsregeling. Betaling voor klassikaal en E-learning studies voor elk module kan verschillen.
 8. Optioneel: “Een kwaliteit certificaat” voor uw geslaagde examen uitslag(en).
 9. Optioneel: “Een vrienden cadeau cheque” voor aanbevelingen varieert van €8,00 tot €28,00!

Onderstaand de pakketkeuzen die wij u aanbieden voor  de verschillende Cosmic cursus contract(en) met CGD.

Wellicht kunt u het cursus bedrag in een keer betalen tegen 10% korting!

Voor meer informatie stuur ons een mailtje? Wij sturen een gratis folder of handleiding op uw verzoek.

N.B.

 •  Een locatie cursus/examen duurt minimaal 3 lesuren en maximaal 6 lesuren.
 •  *Eigen bijdragen zijn Reiskosten en overige/bijzondere reissituaties welke niet zijn inbegrepen. (*treinkosten zie tarieven van NS.nl)
 •  Ter informatie; ons standaard cursus-tarief  is verschillend per onderdeel voor Niveau 1 (1 daags) = € 186,00;
 • voor Niveau 2 (2 daagse inbegrepen opfriscursus voor module 1)= €286,00 en
 • voor Niveau 3 (3 daagse inbegrepen opfriscursus modulen 1 en 2)= €386,00 enzovoort.
 • voor een Executief niveau waarin alle 3 modulen worden aaneengesloten opgenomen in een 4 daagse cursus in plaats 6 daagse wordt het cursusgeld aangepast van € 858.00 naar € 681.00 als speciaal tarief. Tevens wordt een examen dag gepland voor alle 3 modules! Examen geld = €68.10 per keer.
 • U kunt elk niveau kiezen en aansluiten na goede overleg en een deelnamen in een mondeling interview of een schriftelijk toelatingsexamen.
 • Alle prijzen zijn exclusief btw en lesmaterialen, o.a. een boek, hand-outs, ordner en of een 4GB usb stick.
 • U kunt in goede overleg uw cursusgeld in termijn betalen zonder een contract te tekenen. Na overeenstemming krijgt u een maandelijks factuur toegestuurd per mail.