In het jaar van het water Varken 2019 komen de vliegende sterren in lijn met KUA nr. 8 en COSMIC nr. 3 in de sector van de TAO – Yin en Yang, dat is in het midden van de Lo Shu plattegrond.

Dit betekent dat velen de behoefte hebben om hun kennis te verrijken of een “levens filosofie” te volgen wat neutraal is. De nr. 8 betekent ook Welvaart! En nr. 8 en nr. 3 combinatie is de Hotu code voor kennis, educatie en macht. Dus wij moeten meer voor onszelf zorgen, kennis is macht!

Voor andere is het meer verdieping en leren om in harmonie te leven met onze ruimte, omgeving, de dieren en natuur!

 • BIJZONDERE COSMIC WIND EN WATER CURSUS E-LEARNING.
 • VOOR DE SNELLE BESLISSERS.
 • (U kunt OF klassikaal of vanuit thuis leren, Digitaal leren/E-Learning!)
 • Hetzij via SKYPE OF GOOGLE of via uw EIGEN E-MAIL ADRES!

Wat valt er nog te leren in uw leven? Iets waar u dagelijks gebruik van kunt maken, in huis, in uw tuin of op uw werk. Culturele integratie of natuur wijzer. Leer ons de omgeving kennen, wat zijn de elementen en bescherm planeet AARDE!

U kunt zich vanaf nu inschrijven voor een ‘ herhalings-/inhaal-/vervolgcursus’ of een nieuwe uitdaging zoals:

BASIS COSMIC WIND EN WATER CURSUS –  NIVEAU 1 TOT DE MASTERKLAS VAN NIVEAU 9 EN SENIOR MASTER OP NIVEAU 10!

Wilt u de complete Cosmic Wind en Water studie van Basis niveau 1 tot Master niveau 9 doen maar uw studie periode verspreiden over één of anderhalve jaar is dat ook mogelijk. “FREE & EASY” Diverse boeken worden t.z.t. aangeraden om te kopen voor elk niveau.

Tarieven voor de verschillende niveaus of een totaalpakket zijn exclusief btw, lunch. Wel gratis koffie/thee/frisdrank/water en schrijfmateriaal.

 • Met klassikaal examen en‘foto-shoot’ van uitreiking certificaten inbegrepen.
 • Bij geslaagde deelname krijgt u een certificaat.
 • Gaarne bij aanmelding een pasfoto meegeven/toesturen
 • Elke deelnemer ontvangt een cadeaucheque ter waarde van € 8,– plus een korting van 10% op alle aankopen binnen 30 dagen.
 • Uw plaats in de cursus wordt bevestigd op het moment dat uw betaling ontvangen is.

Na aanmelding worden de les data geregeld in overleg met de cursisten. Hetzij klassikaal of via skype digitaal “E-learning”, alles gebeurt in overleg maar u moet zich eerst aanmelden.

Prijs : *€ 168.10 voor niveau 1 in een dag of 3 workshops van 2 uur sessie.      Workshops varieert van € 18,80 tot € 48,80 per persoon.

Betalingsmogelijkheden : U kunt ook kiezen voor *betaling in termijnen, volgens uw budget, dus geen schulden of lening, mits de laatste betaling is voldaan 3 werkdagen vóór elk cursus niveau!

Voor bedrijven is dit ook als ‘studiekosten’ fiscaal aftrekbaar!   Er is nog plaats!

Meldt u aan via email : cgdmailshop@gmail.com t.a.v. Lady Lynn

Of bel : + 31 (0)35-6781838 mobiel : 0651285688.

Denk aan uw ruimte die een Cosmic impuls kan gebruiken of uw kennis die u kunt verrijken, want kennis is MACHT!

Voor anderen die geen studiebol hebben maar graag spelende wijs hier iets willen opsteken, nodig ik u uit om vele workshops bij te wonen. Ook dit kan in praktijkdagen in een kleine groep of ook weer gewoon via social media. Laat maar weten?

Wij horen graag van u wat uw keuze is.

Vraag een inschrijfformulier aan via rubriek “contact” van www.cosmicgreendragon.nl  – product is “Cosmic Wind Water Leer 1 – 10”


Aarde Varken jaar 2019

In het jaar van de yin aarde Varken 2019 komen de vliegende sterren in lijn met KUA nr. 8 en COSMIC nr. 3 in de sector van de TAO – Yin en Yang, dat is in het midden van de Lo Shu plattegrond.

Dit betekent dat velen de behoefte hebben om de kennis te verrijken of een “levens filosofie” te volgen wat neutraal is. De nr. 2 betekent ook een paar/stel! Een zorg! Een verantwoording! En dat vermenigvuldigt zich in onszelf. Dus wij moeten meer voor onszelf zorgen, kennis is macht!

Voor andere is het meer verdieping en leren om in harmonie te leven met onze ruimte, omgeving, de dieren en natuur!

 • BIJZONDERE COSMIC WIND EN WATER CURSUS E-LEARNING.
 • U kunt OF klassikaal of vanuit thuis leren, Digitaal leren/E-Learning!
 • Hetzij via SKYPE OF GOOGLE of via uw EIGEN GMAIL ADRES!

Wat valt er nog te leren in uw leven? Iets waar  u dagelijks gebruik van kunt maken, in huis, in uw tuin of op uw werk. Cultureel integratie of natuur wijzer. Leer ons omgeving kennen, wat zijn de elementen en wat bescherm planeet AARDE!

Vanaf nu kunt U inschrijven voor een ‘ herhalings-/inhaal-/vervolgcursus’ of een nieuwe uitdaging zoals:

BASIS COSMIC WIND EN WATER CURSUS –  NIVEAU 1 TOT DE MASTERKLAS VAN NIVEAU 9 EN SENIOR MASTER OP NIVEAU 10!

Wilt u het complete Cosmic Wind en Water studie van Basis niveau 1 tot Master niveau 9 doen maar uw studie periode verspreid over één of anderhalve jaar is dat ook mogelijk. “FREE & EASY”

Tarief voor de verschillende niveaus of een totaalpakket zijn exclusief btw, lunch, boek De Onthulling en schrijfmateriaal. Tijdens de lessen worden koffie/thee/frisdrank/water geserveerd.

 • Met klassikaal examen en ‘foto-shoot’ van uitreiking certificaten inbegrepen.
 • Bij geslaagde deelname krijgt u een certificaat.
 • Gaarne bij aanmelding een pasfoto meegeven/toesturen
 • Elke deelnemer ontvangt  een cadeaucheque ter waarde van € 8,– plus een voordeel van 10% op alle aankopen binnen 30 dagen.
 • Uw plaats in de cursus wordt bevestigd op het moment dat uw betaling ontvangen is.

Na aanmelding worden de les data geregeld in overleg met de cursisten. Hetzij klassikaal of via skype digitaal E-learning, alles in overleg maar eerst aanmelden. Prijs : € 168.10 voor niveau 1 in een dag of 4 workshops van 2 uur sessie.

Betalingsmogelijkheden : U kunt ook kiezen voor betaling in termijnen, volgens uw budget, dus geen schulden of lening, mits de laatste betaling is voldaan 3 werkdagen vóór elk cursus/workshop niveau!

Voor bedrijven is dit ook als ‘studiekosten’ fiscaal aftrekbaar!   Er is nog plaats!

Meldt u aan via email : cgdmailshop@gmail.com t.a.v. Lady Lynn

Of bel : + 31 (0)35-6781838 mobiel : +31 (0)651285688. (whatsapp)

Denk aan uw ruimte die een Cosmic impuls kan gebruiken of uw kennis kan verrijken, want KENNIS is MACHT!

Voor anderen die geen studiebol is maar graag spelende wijs hier iets van willen opsteken nodig ik u uit om de vele workshops bij te wonen. Ook dit kan in praktijkdagen in een kleine groep of ook weer gewoon via sociaal media. Of *een op een! (*€ 186.10)  Laat maar weten?

Wij horen graag van u wat uw keuze is.

Vraag een inschrijfformulier aan via rubriek “contact” van www.cosmicgreendragon.nl  – product is “Cosmic Wind Water Leer 1 – 10”

Lady Lynn Gerkens-Lim

Master in de Cosmic Wind & Water filosofie


Workshops en Lezingen

“Verlies niet in de toekomst wat je in het verleden al verloren hebt!”

Wat is Cosmic Feng Shui?
Wij hebben goede ervaringen met Cosmic Feng = Wind & Shui = Water. De filosofie van Wind en Water.

Wij hebben het toch nog steeds druk op het werk en thuis? Dingen gaan niet zoals wij het willen. Er gebeurt van alles en nog wat en wij hebben er geen grip op! Wat is er aan de hand? Wat deden wij verkeerd of wat hebben wij over het hoofd gezien? Wij kunnen zelfs de tijd niet vrij maken om ons af te vragen hoe dat komt of waar wij naar toe willen.

Wij hebben het immers zo druk….Toch kan het. Wij kunnen die tijd en die ruimte zelf creëren. Wij kunnen onze zaken sneller en makkelijker laten groeien. Meer tijd aan ons privé leven besteden.

Inspirerende filosofie – We hebben hiervoor een nieuwe, effectieve en inspirerende seminar voor ontwikkeld:

Cosmic Chi in beweging” met thema “Alles gebeurt met een reden.”

Een combinatie van Oosterse en Westerse filosofie. Kennis van duizenden jaren oud in een modern jasje. En vooral makkelijk toe te passen in alle thuis en werksituaties. Het is een filosofie voor jou en voor mij, voor het hier en nu. Wij versterken de zwakste schakels in ons business of privé leven. Hierdoor creëren wij in een korte tijd minder stress, minder concurrentie en meer tijd. Dus, wanneer jij er klaar voor bent om nu slimmer in plaats van harder te gaan werken, zijn deze dagen voor jou de beste investering.

Tijd is inderdaad geld!

Verrijk uw kennis! KENNIS IS MACHT!

Worldofwindwateracademy in nauwe samenwerking met Cosmic Green Dragon biedt u diverse interessante MasterclassesSeminars en workshops aan.

Er is nog zo veel te leren over de Kosmische energie zoals in het Oosten wordt beoefend. Een breed inzicht op het gehele levenspatroon van onze geschiedenis zoals ‘stardust’ van de kosmos.

Een seminar of een workshop op het gebied van inter-relatie tussen werkgever en werknemer? Wij bieden uw organisatie potentiële kansen op het gebied van proces optimalisatie, het verbeteren van de interactie met uw partner of medewerk(st)ers en inspiratie en creativiteit met uw zaken partners en van uw business.

Deze bijeenkomst kunnen de volgende onderwerpen bevatten: Bijvoorbeeld in het IK vorm? Wie bent ik?

a)   “Ik en mijn werkgever/werknemer” Team building therapieën!

b)   “Ik en mijn partner” Relaties therapie!

….onderwerpen betreffende een specifiek terrein op aanvraag.

Hoe ontwikkelt u hiervoor een krachtige visie en strategie?

Samenwerking met toonaangevende organisaties.

CGD en WOWWA  werken samen met betrouwbare partners en instituten zoals World of Feng Shui SDN Bhd van Grand Meester Lillian Too – Maleisie.

Haar boeken worden u aangeboden om uw studie en consulten te ondersteunen.

Alles draait om “kwaliteit boven kwantiteit”.

Ook continuïteit, erkenning en reputatie zijn belangrijk.

Er moet een verandering komen, of het alleen maar declutter en opnieuw beginnen is of nieuwe aanpak en herinrichten is of er moet meer gebeuren in ons welzijn.

De meest relevante inzichten zijn al voorbestemd, zeker als het om ons dak boven ons hoofd betreft, zoals van de bouw en architectuur van onze woon/werk-ruimte. Weet wat uw geluk en of ongunsten kunnen betekenen.

Onze cursussen en opleidingen zijn van hoge kwaliteit en ontwikkeld door deskundigen in onze filosofie.

Wij stellen aan het resultaat van het examen hoge eisen, met een maximum van 10 is het een vereiste om minimum een 7 of een 8 te behalen.

Klassikaal leren of E-Learning?

Bussum

De Masterclasses, Seminars, Lezingen en workshops kunnen gaan over een door de weeks onderwerpen of dagelijkse gebeurtenissen. Hieronder treft u een overzicht aan.

Meer onderwerpen zoals:

Yin (-)en Yang (+) polariteiten, 6 elementen, Cosmic Chi, Chinees astrologie, Horoscoop conflicten, Harmonie en Balans vinden, Liefdes/partners opzoeken of op oorlogspad, Echtscheidingen/Economisch malaise/Crisis/Traumatisch ervaringen met zijn gevolgen voor de kinderen, faillissement/ontslagen en hoe verder?, Hoe richt ik mijn huis in? Steeds ziek zijn en pech hebben, carrière mogelijkheden, Welk beroep/vakmanschap past bij mij? Numerologie volgens de Kua en Cosmic berekeningen, 8 karakters, I-ching lijnen, chakra’s, karma en nog meer….

Vraag:   

Is Singapore een voorbeeld land ten opzichte van de ontwikkelingen in sociaal, cultureel, religieus, economische en politieke geaardheid? Hoe doen zij dit? Kunnen de grote machten hier van leren? Bijvoorbeeld: Amerika, Rusland, China en India?

Het gehele jaar door kunnen de programma’s verschillen van onderwerpen, bijvoorbeeld:

 • Cosmic numerologie, wat is dit?
 • I-Ching divination”, een oude leer of een moderne kunst?
 • Wat is karma? Of uw LOT?
 • Introductie door Lady Lynn naar een filosofie van Cosmic Chi. Dit is een onderwerp waar onder andere Feng Shui, Confucianisme, Taoïsme, Christendom en Boeddhisme geformuleerd of onderdeel van zijn.
 • Alle bijeenkomsten zijn onder klassikale begeleiding. Zien is geloven!
 • De bijeenkomsten zijn praktijkgericht, zodat u de kennis direct de volgende dag kunt toepassen.

Actie :

U als cursist lid/contractant van Cosmic Green Dragon  krijgt 10% tot *30% korting op de deelnemers prijs van onze *workshops/lezingen.

Neemt u een collega mee dan geniet zij van een 10% korting op de deelname prijs! Misschien is het maar een kleine moeite om iemand aan te moedigen om mee te doen. Uw collegae/vrienden/familie profiteren dan ook van de 10% korting! *Geldt niet voor acties!

Bent u geïnspireerd of wilt u meer informatie schrijf dan naar:

Vraag de gratis studiegids of informatie per mail aan.

Wilt u meer informatie?

cgdmailshop@gmail.com

Vul dan de bon (bij rubriek contact) in, of bel +31 (0)35-6781838 , mobiel nr. (0)651285688 of kijk op  https://www.cosmicgreendragon.nl