Cosmic Wind & Water Cursus Niveau 9

Lady Lynn’s Agenda:

  U kunt dit formulier invullen om u in te schrijven voor één Cosmic Wind Water cursus niveau 9.
  Dit is een 4 daagse cursus. De cursus wordt door Lady Lynn gegeven op: woensdag 21 october, zaterdag 24 october, dinsdag 27 october & vrijdag 30 october.
  Alle cursussen zijn van 11:00 tot 16:30 tenzij anders vermeld.
  Als u niet kan op de bovenstaande data, graag even in Lynn's agenda hierboven kijken en in het optionele bericht voor Lynn voorkeurs data aangeven, Lady Lynn zal over de afstemming hiervan contact met u opnemen.

  Gedurende de cursus zal er schrijfmateriaal aanwezig zijn en krijgt u een ‘hand-out’ mee van hetgeen wat besproken is in de cursus. Geheel verzorgt met warme of koude dranken. Neem zelf uw eigen lunch mee.
  Svp om 10:45 uur melden bij onze showroom.
  Bij deelname kunt u een certificaat verkrijgen na het maken van een toets.
  Gaarne bij aanmelding een pasfoto meegeven/toesturen.

  Pasfoto:

  Uw plaats in de cursus wordt bevestigd op het moment dat uw betaling ontvangen is. Betalingen moeten minstens een week vóór aanvang van de cursus binnen zijn.
  Inschrijving gaat op basis van ‘wie het eerst betaald, is verzekerd van haar/zijn plaats’.

  Cosmic Wind Water Cursus Niveau 9 Prijs: € 398.10- exclusief BTW of € 481,70.- inclusief BTW

  Als u deel wilt nemen aan het examen van niveau 1 tot en met 3 dan kost dit € 68,10.- extra voor een 2 tot 3 uur durend examen. U krijgt bij het succesvol afronden van dit examen een certificaat. U kunt deze examens ook in één keer gezamenlijk afleggen, dan kost het 1 maal € 68,10.-

  Betaling: U kunt het cursusgeld hetzij contant/pinnen bij onze showroom betalen of u maakt het bedrag over naar rekeningnummer: NL61 RABO 0100943268 o.v.v. “Wind Water niveau 9”, één van de cursusdata, plus uw naam.
  Wijzigingen voorbehouden ©

  Datum : Donderdag 24, Vrijdag 25 en Zaterdag 26 November 2022 (Of in goede overleg)

  Tijd : 11.00 uur tot 16.00 uur