Wie is Lady Lynn?

Al meer dan 40 jaar heeft zij haar eigen Cosmic Wind en Water filosofie beoefend. Haar “schatkamer” en showroom “Cosmic Green Dragon” is in Bussum, ligt in het hart van het Gooi, Gooise Meren in Noord Holland – Nederland.  Lynn’s reputatie en haar lieve geaardheid mede, in haar omgang met haar gasten, maakt haar zo bijzonder, daarom noemen zij haar liefkozend “Lady”. Zij voert met veel passie haar Cosmic Wind en Water consulten, coaching, lezingen en workshops uit. Daarom is zij zo populair en succesvol. Haar cliënten zijn in de loop der jaren kennissen geworden en vele zijn nu haar dierbare vrienden.

Als Lady Lynn aanwezig is staat ze altijd voor u klaar, onder het genot van een kopje thee of koffie maakt zij tijd voor u vrij.

Over Lynn Gerkens-Lim

Met een Oma van Chinese afkomst en een vader van Okinawa – Japan, heeft Lady Lynn haar ‘roots’ van beide landen. Daarnaast is zij geboren en getogen in Singapore. Zij woont en werkt nu al meer dan 44 jaar heel gelukkig in Nederland. Lynn Gerkens-Lim is daarom de perfecte brug, een echte “go-between” tussen  “Oost en West”.

Feng (Wind) Shui (Water) Meester

Lynn werd aanvankelijk op 6 jarige leeftijd opgevoed door haar Chinese grootmoeder en haar geliefde vader van Okinawan afkomst in de authentieke Cosmic Wind en Water culture. Het was een mond tot mond geheime leer. In tijden dat het verboden was in de Aziatisch landen. Na haar school opleidingen, basis school, middelbare school in de beroemde CONVENT OF THE HOLY INFANT JESUS – Victoria Street in Singapore en Pre-University college niveau heeft zij behaald eveneens moderne diploma’s van de school van World of Feng Shui WOFS.Com in Kuala Lumpur – Malaysia onder de leiding van Grand Master Mevrouw Lillian Too en bereikte het niveau van een moderne Feng Shui Master! Lynn verwierf sinds 2002 niet minder dan de vier hoogste officiële Master Feng Shui certificaten:

  • Master Feng Shui Practitioner
  • Master Feng Shui Consultant
  • Master Feng Shui Paht Chee
  • Master Feng Shui Water Dragon
  • Master Cosmic Wind & Water (met Tibetaans invloed onder Tulku Sonam Chodup Rinpoche)

Bijzondere certificaten : MKB certificaat, Scheidegger Secretaresse certificaat, Scheidegger Boekhoudkundig opleiding….Reiki 1 en 2 ….

Nederlands en Oosters

Met haar Aziatische achtergrond is zij de ideale persoon als multiculturele, invloedrijke Feng Shui Master: zowel Westers (moderne type) als tegelijkertijd heel Oosters (conservatief type). Lynn is getrouwd met een echte nuchtere Hollander, Carl, en zij is de trotse moeder van hun twee volwassen zonen, Sebastian en Remi. Haar echtgenoot is altijd enthousiast en ondersteunend geweest bij haar ondernemingen, doelstellingen en zaken. Lynn beschrijft haar drie mannen en drie vertederende Siamese katten als: “mijn drie Chi Lins”.

Down to earth

Lady Lynn’s stijl is zeker “niet zweverig” en waar mogelijk praktisch, noem het “down to earth”. Door haar gastvrije manier van doen benadert zij haar cliënten in haar “nieuwe Cosmic Dragon showroom” en tijdens haar consulten en workshops, als goede kennissen met wie zij graag haar passie wil delen in alles wat te maken heeft met de kosmos.

Heel Europa

Als directeur/eigenaar van de World of Wind Water Academy en Cosmic Green Dragon heeft zij talloze cursussen en consulten gegeven in heel Europa, Suriname en Curacao. Met haar indrukwekkende werkzaamheden is zij geen vreemde in o.a. België, Duitsland, Engeland, Ierland, Japan, Frankrijk, Roemenië, Suriname, Singapore, Zwitserland, Zweden en zelfs in het Caribische Curaçao.

Eerste Nederlandse boek

In 2012 verscheen Lady Lynn’s eerste boek “De Onthulling”. Dit boek legt op een heldere en open manier uit waar het bij Cosmic Wind en Water allemaal om draait. Het is voor iedere lezer gemakkelijk toegankelijk en het geeft ook direct toepasbare en concrete tips voor het dagelijks gebruik. Zij vertolkt de 12 Chinees astrologisch dierenriem tekens met hun eigenschappen heel speels maar duidelijk uit.

Aantrekkelijke lifestyle

Waarom is Cosmic Wind en Water zo belangrijk voor Lady Lynn? Vanuit het brede perspectief gezien biedt deze duizenden jaren oude Chinese wetenschap een aantrekkelijke én lonende levensstijl voor de Westers wereld. Voor Lady Lynn speelt Cosmic Wind en Water ook een cruciale rol in haar zoektocht naarpeace of mind en bovenal naar een gezond, gelukkig, harmonieus en in “balans” leven!

Goede Doelen

Lady Lynn is altijd een vrijgevig persoonlijkheid geweest. Zij had vele goede doelen gesteund de afgelopen 20 jaren, van kerken met goede doelen projecten tot landen getroffen door natuur rampen, Unicef, Rode Kruis, Kankerfonds, Maak een wens stichting, Kind soldaat, Zuid Afrikaan stichtingen, Myanmar oog-clinic, Cliniclowns en  Kika is bijna naast haar deur op de zelfde staat! Zij steun de goede doelen van National Postcode loterij van het eerste uur van hun bestaan bijna 35 jaar geleden! Laatst, in 2016 werd zij beloond met een prijs!

Maar Lady Lynn doet ook wat zij niet willen openbaren of ventileren. En dat is hoe veel mensen van dichtbij die problemen hebben met zichzelf of geld of relaties problemen dat zij als een steun en “de hart onder de riem” was en die mensen uit hun situaties helpen en dit doet zij vrijwillig! Kosteloos en met veel geduld!

Steun Lady Lynn in haar waardig en eerlijk project door steun lid te worden, of sponsoren of doneren in haar nieuw opgezet “COSMIC DRAGON CLUB”

Lady Lynn’s droom wens is iets van een nalatenschap creëren voor de kinderen van de toekomst. Children of the Future!

Zij heeft besloten om al haar rechten van haar boeken na te laten in dit Cosmic Dragon club in een non commercieel opzet waarin leden of mensen van alle leeftijden een beroep kunnen doen op de Cosmic Dragon Club. De traditie van barmhartigheid en goede daden verrichten op vrijwilligers basis of vergoed, moet leven in de Club blazen.

De oprichter is : Lynn C.S.H. Gerkens-Lim (Lady Lynn)

De boardteam leden zijn : Sebastian K.H.C. & Remi L.H.T. Gerkens

De financieel bewaker is : Carl J. Gerkens

De website bouwer en sponsor is : Marco Kroon – Kroon Webdesign

De websites die steun geeft en de club opvangt zijn : www.cosmicgreendragon.nl en www.worldofwindwateracademy.nl 

De bank rekening van Cosmic Dragon Club :

Wij hebben uw steun ook nodig!

Doe mee, twijfel niet aan de zuiverheid van dit project. Wat komt dat komt!

N.B. Lady Lynn zoekt nog vrijwilligers om hand en span diensten te doen en zij vraag aan ieder die een specialiteit heeft om die aan te bieden om de Club te ondersteunen. Haar idee is een platform met een forum te creëren zodat ieder die vragen hebben of informatie zoekt in de Cosmic Wind en Water filosofie bij de Cosmic Dragon Club terecht kan.

Kunt u typen, internetten, creatief bezig zijn, innovatief of gewoon helpen met “crowd-funding” of goede doelen project organiseren, schoonmaken enz…. U bent wie wij zoeken.

Schrijf naar : cgdmailshop@gmail.com of

Whatsapp/Messenger naar Lady Lynn : +31 (0)651285688

BEDANKT!