Workshop – vanaf januari 2023 met veilingen en VERKOOP van Collectors items!  Toegang GRATIS!  Zaterdagen of zondagen van 13.00 tot 15.00 uur, wel op afspraken! Via Google meet bij https://www.cosmicwindwater.nl 

Volgens de Wind & Water filosofie is een Gezond Natuuromgeving in harmonie een belangrijk factor voor mensheid.

2023 is het jaar van de Water Konijn.

Gratis workshop worden doorgaans gehouden ten bate van Stichting Children of the Future Foundation

Zaterdagen : 27 mei 2023 van 13.00 tot 15.15 uur.

Zondagen : 11 juni van 13.00 tot 15.15 uur.

Een 7e maand workshop over de “Hungry Ghosts”  Een verhaal over magische licht energieën die los komen en de aarde bezoeken? De Chinezen beschouwen de maand augustus als hun 7e maand. Daarom is dit heel belangrijk dat wij de heilige geest oproepen om onze overledenen te gedenken of zegenen, vaak zijn het in deze tijden dat wij ze missen. Dit kan geleerd worden in één workshop, hoe doen wij met een puja workshop, leert u de verschillende soorten doelen van de verschillende type puja’s.

Wij koken, bakken en kopen fruit of iets lekkers. We maken ze schoon, bereid ze voor, maar soms doen wij in de vorm van geurende wierook, waxine kaarsjes, liefde berichtjes op papier, geurende bloemen…. en wat zoets… of geven elkaar bijzondere cadeaus!

Daarom wil Lady Lynn dit jaar bijzondere workshops dagen inplannen vanaf augustus op zaterdagen 5 augustus en  26 augustus 2023 volgens haar agenda met mini workshops over o.a. Wat is een Puja?, kleding kleuren en numerologie in nummers met veilingen organiseren. Verkoop komt ten bate van  stichting Children of the Future Foundation zie www.cosmicdragonclub.com

Op deze dagen kunt u met vrienden of familie ook iets voor te bereiden voor bijzondere festiviteit of verjaardag/huwelijksdag of nog iets persoonlijks, wat kunnen we aan doen om voornemens en nieuwe projecten of persoonlijke uitdagingen aan te pakken en voor te bereiden.

In het jaar van de Water Konijn van 2023 met LO SHU JAAR GELUKS nummer 4 en COSMIC 7! BIJZONDERE COMBINATIE, maar wat betekent dit? Kom en luisteren…laat de bellen rinkelen en hoor waar de klepel hangt!

Feestworkshop/veiling valt op zondag 17 dec en zaterdag 30 dec 2023, tijd: 13.00 uur tot 15.15 uur- (zie cosmicgreendragon.nl website) rubriek workshop “Lady Lynn’s Cosmic Wind Water Workshop met veiling” of ga naar https://www.cosmicwindwater.nl  voor meer informatie en de gratis link via googlemeet.

vervolg door een veiling van diverse producten en Collector’s items

“Voorbereiding voor 2024 en “Pre-order” producten voor 2024 jaar van de Draak en van de Periode van 9!” Plus Chinees nieuw jaar lezing LIVE of digitaal? Datum is zaterdag 27 of zondag 28 januari 2024!

Tijd : 13.00 uur tot 15.15 uur

Aanmelden via online of bel/email/whatsapp/Messenger aub. Voor de eerste haalt, eerste maalt…. en voor uw moeite geef Lady Lynn ook een verrassingscadeau! Meldt u duidelijk de datum van uw bezoek.

Gelooft u wel dat er veel meer is tussen hemel en aarde?

Doe iets vriendelijks, help anderen.

Bijdragen komen ten goede van Lady Lynn’s project “COSMIC DRAGON CLUB”, of wordt *CDC-lid voor maar € 16,80 per jaar!

www.cosmicdragonclub.com

Daaronder valt ook haar eerdere project van  “Stichting CHILDREN OF THE FUTURE Foundation!”

U kunt een sponsoring/gift/donatie of lid worden van de Cosmic Dragon Club door het bedoelde bedrag € 168,00 te storten op

Rabobank BIC: RABONL2U rekening nr. NL32 RABO 0333 579 666

Mevrouw C. Gerkens-Lim t.b.v. “CDC donatie/sponsor/gift/*lid” (* kruis aan)

Als *lid kunt u tot maximaal 4 keer per jaar een mini workshop van Lady Lynn bijwonen met kortingen en bij aankoop in de showroom heeft u voordeeltjes en kortingen.

Er is ook een “platform” en een “forum” met deskundigen waar u uw vragen kunt stellen en kennis maken met andere die ook hetzelfde interesse hebben in de Cosmic Wind & Water filosofie, of in de wat bekende Feng Shui wereld. Kinderen van 6 tot 18 jaar krijgen gratis begeleiding of coaching.

Lady Lynn’s wens is haar nalatenschap via haar verkoop van o.a. diensten en boeken aan de club te schenken om goede doelen voor het milieu, “MENS EN DIER” te kunnen ondersteunen.

Bedankt namens de Cosmic Dragon Club team en Lady Lynn