was successfully added to your cart.

Winkelmand

Cosmic Wind Water tips over bescherming producten

Volgens “Vliegende Ster” numerologie staat de Flying star nr. 2 bekend als de “ziekte ster” en de nr. 5 als de “totaal verlies” ster. De nummers 2 en 5 ster hebben een negatieve uitwerking van ziekte en kwellingen. Als de sterren vliegen door de “tijdsdimensie” binnen in een van de 8 windrichtingen van onze ruimte dan kunnen ze de ziekte of totaal verlies energie als een kwellende energieën bron met zich meebrengen. Of een vreemde ziekte, zelfs tot totaal vernietiging veroorzaken.

Plaats of hang dit symbool in het midden van uw woonkamer in ‘2020’ aan het plafond of op uw tafel als pres papier.  U kunt ook onder het tafelblad plakken in het midden. Deze Mystieke Knoop kunt u ook bij uw voordeur, naast of onder uw messing huisnummerplaat ophangen om het oneindig geluk aan te trekken!

Dit is het ultieme symbool om alles te laten manifesteren en terug te laten keren van het kwade naar het goede. (Er zijn nog meer designs in ons webshop.)

Formaat: B 7 cm H 9 cm D 0.2cm gemaakt van messing Nederlands fabricaat!

Bijgeleverd met een handschoen en 3×0 fijn staalwol om de mystiek knoop te poetsen. Dit is als het t.z.t. door wind en weer is aangetast. Wrijf met de staalwol in een ‘op en neer’ beweging en het voorwerp wordt weer als nieuw! Geen cirkels maken of u krast onnodig het messing oppervlakte!

Leave a Reply

Translate »