Skip to main content

Volgens “Vliegende Ster” numerologie staat de Flying star nr. 2 bekend als de “ziekte ster” en de nr. 5 als de “totaal verlies” ster. De nummers 2 en 5 ster hebben een negatieve uitwerking van ziekte, kwellingen en totaal verlies energieën.  Als de sterren vliegen door de “tijdsdimensie” binnen in een van de 8 windrichtingen van onze ruimte dan kunnen ze de ziekte of totaal verlies energie als een kwellende energieën bron met zich meebrengen. Of een vreemde ziekte, zelfs tot totaal vernietiging veroorzaken. Zoals in 2020 COVID19 was begonnen in het Oosten van China. Dan overal begint het uit het Oosten en Zuiden!

Plaats of hang dit 5 chi symbool en Wu Lou in het Zuidoosten van uw woonkamer in ‘2021’ .  U kunt ook onder het tafelblad plakken in het sector links achter waar u zit aan de tafel. Het liefst is dat u bij u draagt en meenemen waar u ook bevindt. Dit help met uw wederopbouw van u gezondheid en gezonder financieel status.

(Er zijn nog meer designs in ons webshop.)

Formaat: B 1 cm/ 3cm H 5 cm D 0.2cm gemaakt van messing Nederlands fabricaat!

Bijgeleverd met een handschoen en 3×0 fijn staalwol om de mystiek knoop te poetsen. Dit is als het t.z.t. door wind en weer is aangetast. Wrijf met de staalwol in een ‘op en neer’ beweging en het voorwerp wordt weer als nieuw! Geen cirkels maken of u krast onnodig het messing oppervlakte!

Translate »