Skip to main content

Geachte lezer,

Het is weer zover… Chinees Nieuw Jaar staat op 10 februari 2024, het jaar van de Houten Draak in te luiden. Periode van 20 jaar in het Vuur Element – Periode 9!

Chinees Nieuwjaars Lezing zijn op, zaterdag : 28 januari 2024 en zondag : 3 februari 2024!  Vanaf 11 uur tot 16,00 uur. Prijs €81,99

Als u onze goede doelen willen steunen kunt u een bedrag van € 30,99 overmaken naar NL32 RABO 0333 579 666

(Als lid voor 1 jaar kunt u na afloop binnen een korte termijn mailen om een pdf verkorte kopie van de powerpoint presentatie aan te vragen.)

Lady Lynn geeft verschillende onderwerpen via Google Meet online met workshop over o.a. a) Vooruitzicht van 2024 Draken jaar b) Liefde c) Carrier d)Welvaart e) Zakelijke kansen

f)Periode van 9 vooruitzichten voor het Zakelijk geluk en nog meer….thema’s en ze zijn beschikbaar op www.cosmicwindwater.nl

Onderwerpen over :

*Hoe gaat de sterren vallen in 2024 en wat zijn de gevaren van de YANG Houten Draak?

*Vooruitzichten voor 2024, met calculaties van de Kua 3 en Cosmic 8 numerologie voor het jaar van de Houten Draak.

*Moeten we nieuwe amuletten kopen of kunnen we de oude nog hergebruiken en waar plaatsen wij ze?

Het is in die tijd van het jaar waarin velen van jullie misschien beginnen met het plannen, reinigen of van renovatie- en herinrichtingsprojecten.

Misschien hoopt u uw woning te verkopen, renoveren of wilt u deze gewoon opfrissen voor het nieuwe jaar.
Inderdaad, elke renovatie of herinrichting die je doet, zal zeker wat nieuwe Sheng Chi (geluksenergie) toevoegen, wat op zijn beurt het geluk verhoogt.

Veel mensen realiseren zich niet wat een onmiddellijke opknapbeurt van een lift kan geven aan de energie van het huis en ook aan de bewoners.
Ik zou je willen helpen herinneren om alsjeblieft strikt op te letten en je te houden aan de renovatieregels voor 2024.
Zoals je weet, zijn er drie specifieke delen van je huis waar renovatie niet mag plaatsvinden in 2024: sectoren waar de “Three Killings“, “Five Yellow” en de “Tai Sui” bevinden.
Blijf uit de buurt van deze sectoren en dan komt het wel goed. Voer echter geen renovaties uit in het Noordwesten, Westen en Zuiden vanaf eind januari 2024!

Een kosmische knuffel,
Lady Lynn

Translate »