Skip to main content

Geachte lezer,

Het is weer zover… Chinees Nieuw Jaar staat op 22 januari 2023 om het jaar van de Water Konijn in te luiden.

Chinees Nieuwjaar lezing op zaterdag 21 januari 2023

Chinees Nieuwjaars Lezing zijn op, zaterdag : 21 januari 2023 en zondag : 22 januari 2023!  Vanaf 11 uur tot 16,00 uur. Prijs €38,99

Als u onze goede doelen willen steunen kunt u een bedrag van € 16,80 overmaken naar NL32 RABO 0333 579 666 ( Als lid voor 1 jaar kunt u na afloop binnen een korte termijn mailen om een pdf verkorte kopie van de powerpoint presentatie aan te vragen.)

Lady Lynn geeft verschillende onderwerpen via Google Meet online met workshop over o.a. a) Vooruitzicht van 2023 Konijn jaar b) Liefde c) Carrier d) Periode van 9 vooruitzichten voor Zakelijk geluk en nog meer….thema’s en ze zijn beschikbaar op www.cosmicwindwater.nl op Google meet.

Onderwerpen over :

*Hoe gaat de sterren vallen in 2023 en wat zijn de gevaren van de YIN Water Konijn?

*Vooruitzichten voor 2023, met calculaties van de Kua en Cosmic numerologie voor het jaar van de Water Konijn.

*Moeten we nieuwe amuletten kopen of kunnen we de oude nog hergebruiken en waar plaatsen wij ze?

Het is in die tijd van het jaar waarin velen van jullie misschien beginnen met het plannen, reinigen of van renovatie- en herinrichtingsprojecten. Misschien hoopt u uw woning te verkopen, renoveren of wilt u deze gewoon opfrissen voor het nieuwe jaar.
Inderdaad, elke renovatie of herinrichting die je doet, zal zeker wat nieuwe Sheng Chi (geluksenergie) toevoegen, wat op zijn beurt het geluk verhoogt. Veel mensen realiseren zich niet wat een onmiddellijke opknapbeurt van een lift kan geven aan de energie van het huis en ook aan de bewoners.
Ik zou je willen helpen herinneren om alsjeblieft strikt op te letten en je te houden aan de renovatieregels voor 2023.
Zoals je weet, zijn er drie specifieke delen van je huis waar renovatie niet mag plaatsvinden in 2023: sectoren waar de “Three Killings“, “Five Yellow” en de “Tai Sui” bevinden.
Blijf uit de buurt van deze sectoren en dan komt het wel goed. Voer echter geen renovaties uit in het Noordwesten, Oost en Noordoosten vanaf eind januari 2023! Daarna? Hoor je wel waar de gevaren zones zijn!

Kunt u niet op de 21 hebben we nog de 22 januari 2023 herhaling.

Chinees Nieuwjaar Lezing op zondag 22 januari 2023 over de vooruitzicht van de Water Konijn jaar

Een kosmische knuffel,
Lady Lynn

Translate »