Skip to main content

Voor alle leergierige, 2018 is het jaar om meer kennis te vergaren. Cursus of workshop? Beginner, Bachelor of Master?

Neem een cursus – Klassikaal of E-learning?

of doe mee aan een workshop? Puja workshop, welvaartsvaas workshop, bijouterie workshop …..

https://www.cosmicgreendragon.nl/product/workshop-water-puja-en-welvaartsvaas-maken-op-?/

Cursussen onder begeleiding van Master (Lady) Lynn Gerkens-Lim.

We praten dan over de Cosmic Wind en Water filosofie en niet over de beruchte en verkeerd begrepen Feng Shui in het westen. De essentie is de echte leer te onthullen en niet de verkeerd vertolkte versie van Feng Shui die in sommige landen een nasmaak hebben achtergelaten. Het gaat niet altijd om geld! Het is geen magie of bijgeloof maar het is een wetenschappelijk leer of de normen en waarde van een cultuur in de ”Way of Life”

Het is ook niet alleen met boeddhistische aanleg te beoefenen maar in onze eigen cultuur, geloof en manieren.

In de webshop kunt u lezen in “Cosmic Wind & Water overeenkomst” hoe het in zijn werking gaat. Simpelweg is dit een spaarsysteem om maandelijks een bedrag opzij te leggen voor lessen/workshops in de loop van het jaar.

De essentie is om met zijn allen een aantal data te prikken om uw kennis bij te spijkeren. Het wordt op maat en in uw eigen tempo verricht. Niets wordt opgedrongen en als U kiest om geen test of examen te doen is dat ook prima. U kunt deze vorm van lesgeven nemen als belangstellenden, om de verworven kennis voor eigen gebruik te beoefenen en niet voor commerciële doeleinden.  Aan het einde van elk fase krijgt U een certificaat van erkenning van uw voltooide lessen in de verschillende niveaus. Begin in de najaar alvast …… of stuur ons een mail over uw wens om de Chinese filosofie van Cosmic Wind en Water te leren. zie ook https://www.worldofwindwateracademy.nl

 

 

Translate »