Skip to main content

U kunt zich inschrijven voor diverse Cosmic Experience Workshop van Lady Lynn! Op elk laatste zaterdag van 11:00 – 12:15 is er een mini workshop over het boek de Onthulling. Verplichte aanmelding! Op zaterdag 28 sreptember van 13:00 – 16:00 is er een mini workshop over Beauty & I Make-Over! Op vrijdag, 13 september van 13:00 – 16:00 is er een mini-workshop over Numerologie die invloed zou hebben op uw geluk en welvaart?. Op zaterdag 14 september van 13:00 – 17:00 is er een Super sale voor Feng Shui producten en ook de beroemde afbreekbare plastic TUPPERWARE! Met waanzinnig prijzen.

Op zaterdag, 28 september van 13.00 uur tot 16.00 uur is er een Cosmic Beauty & I Make-over!

Voor meer informatie schrijf naar Lady Lynn cgdmailshop@gmail.com of beter nog, bel haar of whatsapp haar op mob. +31 651285688.

Graag tot ziens! Team van Cosmic Green Dragon en Cosmic Dragon Club.

 

Join the discussion 2 Comments

 • An de Wit schreef:

  Goedendag,
  Is er al zicht op de verschijning van uw volgende boek?
  De Onthulling vind ik heel interessant!
  Groet Annette

  • Lynn Gerkens-Lim schreef:

   Hallo Annette,
   Dank voor uw compliment. Uit mijn hart geschreven. Ik heb nog stukken voor mijn vervolg boeken, alleen ontbreekt het mij wat rust en tijd om ze te redigeren. Ik denk zelfs om in Engels uit te geven, tussentijds geef ik nog lezingen, cursussen, workshops en consulten. Ja dan blijf weinig tijd over …. maar ik wil het nog een aantal boeken gaan schrijven. kijk ook in mijn andere 2 websites : http://www.worldofwindwateracademy.nl en http://www.cosmicdragonclub.com en mijn nieuwste aanwinst in de cosmetica wereld
   https://cosmic4lynn.juchheim-methode.de

   Ik stuur u via email vrijblijvend wat informatie voor workshops en cursussen. Als u mijn boek de Onthulling hebt gekocht kunt u een gratis mini workshop van de onthulling bijwonen. Check de datum wanneer de workshops zijn.
   Vriendelijk cosmic groet
   Lady Lynn

Translate »