Skip to main content

GELUKKIG NIEUWJAAR VAN DE VUUR EN METAAL HAAN! HAPPY NEW YEAR 2017!

Het belooft een beter financieel jaar te worden! In het eerste helft van het jaar krijgt iedereen meer te besteden.

Een keerpunt in de wereld politiek! Een grote verschuiving in macht! Verrassende uitdagingen, kansen en ook competities. Liefde en haat, zwart of wit, groot of klein, alles komt in beeld.

Alleen de eerste helft van het jaar kunnen balans en harmonie zegevieren. Tweede helft kan bedrieglijk worden met veel onvrede en geruzie.

De vaders moeten oppassen dit jaar om niet ernstig ziek te worden. Moeders verliezen gezag en macht over hun kinderen vooral hun dochters. ER heerst haat en dit maakt ruimte voor oneerlijk gedrag, gezag wordt in bloedige gevechten uitgedaagd.

De noordelijke sector is heel gunstig dit jaar en dit betekent dat er meer werkgelegenheid zal komen. Het Oosten en zuidoosten zijn ook gunstig, daar heerst de welvaart en liggen veel kansen. Ook liefde speelt een belangrijke rol maar soms brengt het juiste ontrouw teweeg. Dus pas op met derde partij belangen. De zuidelijke sector en het paard van de Chinese astrologie hebben veel te verduren dit jaar. Volgens de berekeningen heerst de totaal vernietigende-energie in het zuiden. Mocht dat uw voordeur in het zuiden zijn, neutraliseer dan deze ongelukkige energie door deze deuren in wit, grijs of metaal kleurig te verven. Voor dit jaar zeker geen rood of groen aan de zuidelijke deuren, ga niet verbouwen of starten met werkzaamheden in het zuiden dit jaar! Desondanks in het algemeen gaan we een aanzienlijk gelukkig jaar tegemoet.

Durf iets nieuws aan te pakken, ga trouwen, reizen of koop een nieuwe huis! Let wel op de windrichting van de voordeur!

 

Translate »